fredag 1 juli 2011

Ute-tips

Skulle vilja dela med mig av ett ute-tips som jag fick av Maria.
Kolla in på Ut i naturen för få inspiration till mysiga äventyr!

3 kommentarer:

  1. Snubblade över 52adventures.se idag och blev så himla glad över att se dig göra allt sånt här spännande som man bara tänker att man ska göra men som man som sagt inte tar sig för! Har tänkt på dig sedan du var vår tränare i VKK och undrat över vad du gör idag. Nu när jag vet blev min nyfikenhet än större och jag kommer med glädje att följa dina äventyr via bloggen. Ha det underbart i Norge!

    SvaraRadera
  2. Kul att du snubblade in på 52! Hoppas att jag kan bidra med inspiration till dina egna äventyr! Och hoppas att du följer mig på bloggen här framöver! Jag blir ju så nyfiken på vem du är eftersom vi har connections tillbaka i VKK!! Maila mig gärna på info@52adventures.se så kan vi snacka mera! Ha en skön sommar!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.