måndag 26 december 2011

Efter jul..

..kommer nyår och då kommer mitt äventyrsår att vara sluuuuut! Buuhuuuu... Det känns skittråkigt... Men det finns ju ingenting som säger att jag inte kan fortsätta helgäventyra??!!

Hoppas att ni alla har haft en skön jul och att ni är laddade för ett skojsigt nyår snart. I år har jag inte skickat ett enda julkort, varken i cyberrymden eller med snigelposten. Ber om ursäkt för det till alla som skickat fina julkort till mig. Ville bara säga att bara för att ni inte fått ett julkort av mig, kära vänner, så betyder det inte att jag inte tänker på er.... För det gör jag! Jag har skickat er telepatiska jultankar! Har ni känt av det??!! :)

Ett fint jukort som jag fått av en snäll själ! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.