måndag 12 december 2011

Packar upp!!

Det brukar ju vara så att jag, under det här året, packar ner en massa saker för att dra iväg på äventyr. Men de senaste kvällarna har jag faktiskt packat UPP saker. Jag vet, helt bakvänt, men en ganska skön känsla att äntligen få ha ett hem igen! Och ett hem som jag trivs väldigt bra i.... Men nu råkar det vara så att jag redan är less på att packa UPP också, så vet inte när det här blir klart....

Puh, är en del kvar....
Det värsta är att det står en hel släpkärra till med grejer  i garaget som ska hit också.... Suck...

Förresten, boende i Barcelona är kirrat! Syrran har tagit fram sina researcher-skills och ordnat biffen! Tadaa!

Och ja, det kommer ett inlägg om helgens äventyr också, alldeles alldeles snart. Inte trodde ni väl bara för att jag har flyttat så skulle jag sluta äventyra?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.