fredag 30 december 2011

Sista äventyret

Jahapp, imorgon bär det av på årets sista äventyr. Jag ser fram emot äventyret men samtidigt känns det lite sorgligt för det är ju det sista det här året. Ska bli härligt att få se Arholma vintertid. Hade ju inte gjort något om det varit en decimeter snö, men det är åtminstone lättvandrat på ön. "Inget ont som har något gott med sig" som mormor brukade säga. Planerna är inte stora för helgen, det ska vandras, ätas god mat, drickas varm choklad och hälsas på min mamma som ligger begravd här.

Sjuk är jag fortfarande, men det får gå ändå. Jag har satt pojkvän på att styra upp nyårsmaten och jag har packat hundens prylar. Nu vila, så jag orkar gå någonstans imorgon.

1 kommentar:

  1. Hoppas du kryar på dig och får ett gott slut på året :-)

    /kram

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.