fredag 2 december 2011

Min dröm

Oj, nu ska jag göra något som jag tycker är läskigt. Jag ska berätta om en dröm som jag har. Jag tycker att det är läskigt att berätta för er, att outa det som jag tänker på i min ensamhet.  För tänk om det inte blir något av det eller tänk om jag misslyckas eller tänk om jag inte har kunskaperna som krävs för att klara det? Men jag läste i någon sån där klyftig bok om hur man lyckas med saker i livet att om man berättar för människor att man drömmer om något så brukar det slå in? Vi får se om detta blir sant... Så, alltså... Jag skulle hemskt gärna vilja ge ut en bok om mitt äventyrsår. Liksom för att inspirera mera. Så nu är det sagt. Puh. Det var scary...
Nästa fråga blir då: Hur fasen gör man för att få sitt alster utgivet? Är det någon som känner någon som har lite kontakter i den där branschen? Bokutgivar-branschen alltså? Jag liftade en gång med Jan Guillou... Han är ju numera delägare i Piratfölaget... Undrar om en liftning mellan Östersund och Åre någon gång på sent 90-tal kvalificerar mig för att få ge ut en bok på hans förlag...?

2 kommentarer:

  1. Ja, kör hårt! Det vore grymt. Du har nog en massa att dela med dig av efter det här året. Och bra att du outar din dröm - det är då det blir verkligt :)

    SvaraRadera
  2. Spännande! Klart du ska skriva en bok! Jag hejjar på vilt. Men har inga förlagskontakter. Än.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.