torsdag 22 december 2011

Eller jo...

.. en julklapp har jag köpt. Till mig själv! En ny mobil! Det blev en sån där Sony Ericsson Xperia Active, den ska tydligen vara både vattentät och stöttålig. Perfekt för mig som är lite klumpig och för det mesta är ute i ur och skur för diverse äventyr! Problemet är att jag inte har lärt mig hur den fungerar än, kan knappt ringa ett samtal till pojkvännen.. Men ge mig ett halvår så kanske jag har förstått hur det här med Smartphones är tänkt att fungera...

Hur smarta är dessa smartphones egentligen? 

6 kommentarer:

 1. Kom gärna med en recension sen när du provat den ett tag, är lite sugen på en tålig smartphone men är osäker på hur bra de är. :)
  Ha det/Mia

  SvaraRadera
 2. Japp, återkommer när jag vet hur den funkar! :)

  SvaraRadera
 3. Den är grym måste jag säga. Filmar undervatten till och med. God jul

  SvaraRadera
 4. Låter lovande att någon tycker denna är bra, då finns det hopp om att jag en dag kommer bli vän med min nya telefon! :) God jul till dig med!

  SvaraRadera
 5. du ska nog inte testa det där med stöttåligheten... vatten och damm visst - stötar nja... det är inget tillverkaren hävdar iaf. / Mikael

  SvaraRadera
 6. Okej, får väl låta bli att kasta den i backen då! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.