söndag 11 mars 2012

Äventyrstaxi, fotsvett och sista dagen

4 timmars sömn med begynnande förkylning gör att inte ens en helgäventyrerska är toktaggad att gå på Vildmarksmässa. Inte blev det bättre av att en ny p-bot på 550 kr satt prydligt instucken under vindrutetorkaren... Men sen blev det ganska bra ändå.

Morgonen börjar med att jag leker taxi och skjutsar tillbaka Årets kvinnliga äventyrare, Anneli Wester samt Janne Corax och en och annan chefredaktör, till mässan. Men först var vi på Citygross och köpte russin till min monter.

Janne och Anneli

Martina och Björn dyker upp redan tidigt och rycker in som fullblodsproffs i montern. Vad skulle jag göra utan dem? Inte många minuter senare kommer Gurra, Linda och Elvis med halstabletter och Ipren, och genast blev livet ännu lite lättare. Sedan poppar det upp kompisar från både höger och vänster. Carin, Ray och Lowe förgyllde montern en lång stund och Mange och Hilton förärade även 52 adventures monter ett långt besök. Härligt!

Kompishäng i montern

Fler kontakter har knutits och det känns som om det kommer bli en hel del roliga samarbeten framöver. Massor av värdefulla tips och råd har jag fått och allt känns bara så jäkla kul just nu!
Det känns nästan lite tråkigt att mässan är över för det har blivit som en enda stor familj av alla utställare.. Så fantastiskt roligt har det varit!

Svärfar infann sig i god tid innan stängningsdax och paxade tidigt två vagnar för transport ut av monterinnehåll. Som det väl sammansvetsade utlastningsteam svärfar och jag är så klarade vi av tömning av montern på nytt personbästa; 21 minuter!

Då var det över för den här gången..

Men hur roligt det än är att vara på mässa så blir jag väldigt, väldigt trött av det också. Så nu ska jag sova. Väldigt mycket. Typ helst hela dagen imorgon... God natt.

PS. Mina skor luktar INTE hallon kan jag meddela... Kan bero på den massiva mängd fotsvett som jag klafsat runt i under fyra mässdagar...

2 kommentarer:

  1. vilken energi Gunnika(!) Vi känner oss allt lite inspirerade och ska nog testköra kanotleden bakom vår gård (fyrisån) efter vattholmaåsen..(bara det blir sommar!) Nästa år kanske vi kikar förbi mässan./Frida(kusin Tomas)& micke

    SvaraRadera
  2. Härligt! Näräventyr is da shit!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.