torsdag 8 mars 2012

Första dagen på mässan!

Oj, vad roligt det har varit idag! Första dagen är till ända och jag längtar redan till nästa! Kontakter skapas och nätverks byggs! Roliga människor som kommit förbi montern och många som berättar att de har blivit inspirerade! Det är som en enda stor äventyrskonferens det här.
Flera roliga överraskningar har hänt idag. För det första var det väldigt roligt att få träffa Mattias från Tentipi igen, en alltid lika glad och go musketör som jag blir sådär härligt glad av att prata med. En annan gammal kompis gled förbi som jag inte alls hade väntat mig skulle vara där och berättade att min toa (!) som jag designade för en herrans massa år sedan säljer world wide nu och riktigt bra också! Fasen, skulle ha tagit royalties på den där så hade jag varit ekonomiskt oberoende nu och kunde ägna mig åt äventyr på heltid! :) Finaste, finaste Emma var där också och som vanligt när man pratar med henne får man energi så det räcker och blir över! Mycket kul händer på den fronten!

Första föreläsningen gick ändå bra trots att jag hade sandpapper i munnen och en vänster-skinka som krampade (ja det är sant, vaknade med kramp i morse och den har inte släppt än). Var galet nervös, mest för att min pappa, moster, morbror var där och lyssnade. Jag tycker alltid det är värst när de är människor jag känner som är där och lyssnar...

Prata, prata, prata....

Men kanske det bästa som hände idag var att Team Jägarsnus kom förbi montern och med sig hade de världens bästa vita chokladkaka med hallon! Snacka om att vara räddare i nöden! Jag hade bara fått i mig frukost på hela dagen, så de räddade livet på helgäventyrerskan. För andra gången. Första gången var på Fjällräven Classic när de fyllde på mina sinande energiförråd med just det, jägarsnus! Och nu kommer de alltså som riddare på vita hästar och bara fyller på mina energiförråd igen! Det vet verkligen vad en helgäventyrerska behöver! :)

Fika i montern med Team Jägarsnus

Vit chokladkaka med hallon, finns inget godare!
Tack Johan och Ana! 

PS.  Jag har blivit bokad för föreläsning av ytterligare ett företag också! Kul!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Verkar ha varit en lyckad helg med föreläsningar, besök och vänner i montern!!!
  jag ser verkligen framemot att få lyssna på ditt föredrag på Fjällfesten någon gång 19-22april!!! (om Mini tillåter att jag kommer dit, men den ligger säkert kvar i magen då ;) )
  Vi ses snart i Åre!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Mässan har varit kanonkul! Men nu längtar jag till Åre, ses väldigt snart! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.