fredag 9 mars 2012

Lite dumsnålt men mest kul!

Ännu en fantastiskt rolig dag tillända på Vildmarksmässan. Oj, vad kul jag har haft idag. Massor av trevliga människor har jag träffat, knutit nya kontakter, kläckt en hel bunt nya idéer, byggt nätverk, snackat skit med mina montergrannar och fått reda på ett scoop! Det ni, scoopet outas imorgon...! Dessutom så blir jag så glad av alla människor som kommer fram till mig och säger att de blivit inspirerade av mitt äventyrsår! Så fantastiskt kul att höra! Idag kom Malou fram till mig och berättade om sina äventyrsdrömmar, och jag hoppas att hon håller vad hon lovar och skickar mig ett mail när hon bestigit Kebnekasie i sommar! :)

Idag var nervositeten som bortblåst när jag skulle föreläsa. Det var bara roligt! Jag fick en kick av att några i publiken skrattade så att de nästan grät när jag berättade om mitt Vasalopp... Det är ju ändå paradoxalt att ett av de äventyr som orsakade mig så mycket smärta kan framkalla så mycket glädje hos andra! :) Det bjuder jag på!

Just det ja, dumsnålheten... Jag var som vanligt sen i morse till mässan och sladdade in lite snett på en alldeles för liten parkering. Kön till p-automaten var på tok för lång för att jag skulle ha ro att lydigt ställa mig där. Så jag chansade på att ingen skulle märka min lilla äventyrsbil och kutade in på mässan. När jag kom ut från mässan var jag 475 kr fattigare. Dumsnålt var ordet.

3 kommentarer:

  1. Minnet av din fantastiska beskrivning av Vasaloppet lockar alltid till skratt-tårar, rekommenderar alla att läsa den.

    SvaraRadera
  2. Hihihi! Skönt att den upplevelsen kommer någon till nytta! :)

    SvaraRadera
  3. Håller med Anonym angående Vasaloppet!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.