söndag 11 mars 2012

Vilken dag, vilken kväll!

Jorå, så att, då har man just skjutsat hem Årets kvinnliga äventyrare; Anneli Wester från kvällens mässfest! En trevlig tjej som är väl värd sitt pris! Hon hann ta sig en svängom med Ola Skinnarmo innan det stuvades in en hel drös med äventyrare, och bästa Paula, i baksätet på min lilla bil som sen rullade mot hotellet.

Anneli och Ola svänger på dansgolvet

Men innan jag agerade taxi så hade jag en väldigt trevlig middag med Mirja och Joakim (och Paula) som båda driver egna guideföretag. De var väldigt härliga och delade med sig av erfarenheter och tips. Och vem vet, det kanske leder till några roliga samarbeten i framtiden!

Och innan middagen lyckades jag skaffa mig en mentor och jag tror att jag sålde in en artikel till en tidning också, men det är inte helt säkert än...

Före middagen så var det en helt galen dag på mässan, så otroligt mycket folk. Broschyrerna är slut, jägarsnuset är slut, tävlingskupongerna är slut och jag är helt slut.... Men glad!

Trängsel i  52 adventures monter..!
 

2 kommentarer:

 1. Haha, fick du en bild på dansen - eller vad man ska kall det, Ola hade en avdraget korsband och jag var alldleles vinglig av ett glas vin och en öl på tom mage!!
  Sen världens bästa taxiservice!!
  Kan jag låna någon av bilderna vi tog vid taxin så tar jag med den i mitt blogginlägg om helgen, chaffisen från 52 adventures, så jäkla bra idé, du äger!!
  Skicka i såfall på anneli.wester@telia.com

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillade taxiservicen som 52 adventures erbjöd under kvällen! ;)Det var roligt att få prata med dig och vill passa på igen att gratta till utmärkelsen Årets kvinnliga äventyrare! Det är du värd! Bilder från segerdans och äventyrstaxi är på väg till din mail nu. Allt gott! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.