torsdag 29 mars 2012

Jinxad lodjurssspanare?

Det här med mitt mål att få se ett lodjur i det vilda, tror jag är rejält jinxad på den fronten.... Wild Sweden la upp en bild på sin facebooksida där någon fotat lodjur nyligen i Västmanland med frågan om man kunde se lodjuret på bilden...? Eeeeh... Jag kollade läääääääänge på bilden och sen kollade jag lika lääääänge till. Allt som allt väldigt mycket stirrande, men till slut fick jag be om hjälp.... Hur fasen hade jag tänkt att jag skulle få syn på ett lodjur i det vilda om jag inte ens kan se det i en bild efter timmar av stirrande? Dömt att misslyckas liksom...

Kan du se lodjuret?
Foto: Zsombor Karolyi


4 kommentarer:

 1. Inte lätt att se när den sitter still. ;-)

  SvaraRadera
 2. Shit vad cool den är. Sitter bara där och glor på maten..

  SvaraRadera
 3. Jag såg inget heller och lämnade över datorn till min man som pekade ut det direkt. Du får ta med dig någon som kan se lodjur ut i skogen, eller hoppas på att lodjuret rör sig lite grann.

  SvaraRadera
 4. Lätt som en plätt :-) /Mikael

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.