onsdag 28 mars 2012

Följ med på äventyr!

52 adventures utvidgar och tänker nytt igen. Det är inte bara frilansbranschen som jag ger mig in på, utan även guidebranschen. Under året har jag fått så många förfrågningar om det går att följa med på mina äventyr, så jag tänker att det kan man väl få..?!! Det är ju roligt att få dela med sig av allt det fantastiska som jag fått vara med om och dessutom frälsa några fler till att bli ute-knarkare! Så nu går det alltså att följa med på några av äventyren som jag gjorde förra året, vissa är nya påhitt också. Målet och drömmen är att i framtiden kunna erbjuda, ja just det, 52 helgäventyr att följa med på!

Häng med på äventyr! 

Så i maj sparkar jag igång med en hundvandring i vackra Roslagen tillsammans med Hundreda. I juni fortsätter det med guidad tur med mountainbike längs Roslagsleden samt mysig kvällspaddling med delikat middagservering ute i det fria. I höst kan du följa med på en riktig äventyrshelg i skärgården då vi provar på paddling, vandring och klättring. Eller är du som jag och drömmer om att skriva? Då kan du hänga med på äventyrligt skrivarläger tillsammans med frilansjournalisten Outside och Emma V Larsson.  Under novemberlovet blir det läger och en chans att vara aktiv med hunden i skärgården. Prova på allt från äventyr med hunden till agility, freestyle, spår och massor av annat skoj!

Kolla in på hemsidan om du är nyfiken! Välkommen!

Anmäla sig gör man genom att skicka ett mail till info@52adventures.se.

PS: Dessutom går det att kontakta mig om man vill ha hjälp med att fixa äventyr åt sig själv, kompisarna, äkta maken, svensexan, företaget, möhippan, 60-årskalaset...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.