onsdag 27 mars 2013

2013 års äventyr är ute nu!

Nu är hemsidan uppdaterad med årets äventyr man kan hänga med på. Kolla in här.

Nytt för i år är att du kan hänga med på författarvandring där man får höra mig orera om vikingar, självklart följer vi Roslagsleden under tiden jag pratar och dagen börjas med en överdådig frukost på Såstaholms hotell.

Vikingavandring
med författaren till guideboken Vandra Roslagsleden

Nytt är även att du kan klättra på krigslämningar i Stockholms skärgård med 52 adventures. Ta med tjejgänget eller jobbarkompisarna och testa något annorlunda, vet ja!

Klänga på krigslämningar kanske är din grej? 

Tillsammans med Utematlagarna ordnar vi en kajakexpedition runt Fårö där vi besöker gutiska pärlor och käkar gudomligt god utemat. Lokalt producerat så långt det går. Häng med på en spännande expedition under trygga former! 5-10 augusti är datumet som du ska planera in i semesterkalendern!

Om du inte har upplevt Fårö från havssidan än
så är det dags i sommar! 


Dessutom fortsätter samarbetet med Emma V Larsson och i år startar vi skrivarvandringar i Tyresta nationalpark. Den första går av stapeln 6 april, läge att anmäla sig nu om man vill delta!

Skrivarvandringar
för dig som vill utvecklas i  gröngräset! 

De guidade mountainbiketurerna fortsätter vi med och den populära hundvandringen återkommer i höst, närmare bestämt den 7 september. Temat den här gången blir freestyle och instruktör är Susanne Jaczewski från Freestylehundar.se. 

Testa mountainbike med 52 adventures i vackra Roslagen!

Några fasta datum har vi även i år för turerna, men vi försöker jobba mer med att grupper om minst 4 får boka in sig för att en tur ska bli av.
Anmäler sig gör man till info@52adventures.se

Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.