torsdag 28 mars 2013

I himmelriket

Roslagsledsböckerna slaggar i himmelriket! Jo, det är sant! I sin väntan på att bli handplockade av en butik, och sedermera uppraggade av dig, så vilar böckerna tryggt i himmelriket. Tillsammans med klätterprylar från hela världens hörn. Jag har varit och besökt dem. Böckerna alltså. Men kunde inte låta bli att klämma lite på klättergrejerna och drömma mig bort till en värld med dammiga klippor, hett solsken och kritiga fingrar. Jag erbjöd mig på stående fot att börja jobba där pronto om de behövde hjälp i lagret. De behövde de inte. Men  Per lovade att höra av sig om så var fallet. 

MASSOR av Roslagsledsböcker...!

MASSOR av klätterprylar...! 
 
Ja just det, jag fick med mig ett gäng böcker hem, så vill någon köpa boken av mig och dessutom få den signerad så maila mig på info@52adventures.se så löser vi det. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.