tisdag 19 mars 2013

Tonåringar på äventyr?!?

När jag är ute och berättar om mitt äventyrsår, alltså 52 adventures 2011 då jag gjorde ett äventyr varje helg, så får jag ofta höra att "jaja, men du har ju inga barn så det där var ju inte så svårt..." Och nej, jag har inga barn så jag kan liksom inte besvara den frågan, för jag vet inte hur det är att äventyra med barn eller att ha dem att skylla på för att man själv inte kommer ut och äventyrar.

Men jag vet en familj som har bevisat motsatsen och gör precis om jag, satsar på näräventyren och tar med sig sina tonåringar ut! Åtminstonde en gång i månaden. De kallar sig Team Vildmark och har i år blivit finalister i Light my fires sponsortävling!

2011 blev det inspirerade av någon som gjorde 52 äventyr på ett år (kan ha varit undertecknad..) och satte själva igång, här kan ni hitta deras äventyrsår 2011.
Läs och njut och hoppas att ni hittar inspiration på deras blogg ni som har tonåringar! Och alla andra också för den delen!

Team Vildmark, hoppas att de vinner! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.