tisdag 11 juni 2013

Tänk om alla arbetsdagar såg ut såhär?

Hur såg din arbetsdag ut idag? Min såg ut såhär:

1. Vaknade till strålande solsken, blå himmel, svag bris och med glatt humör (även om det egentligen var alldeles för tidigt för att gå upp).

2. Tog morgonbåten in till Stockholm från bryggan som ligger 150 meter från min dörr. 

3. Åt frukost på båten tillsammans med två trevliga grannar som också jobbpendlade med båten idag. 

4. Från Vaxholm hade jag dessutom sällskap av en framtida arbetsgivare som jag kanske, kanske sålde in ett par reportage till. 

5. På Strömkajen i Stockholm blev jag mött av Paula som hade köpt Chailatte till mig och kaffe till sig. På en bänk vid havet avhandlade vi det viktigaste som hänt sen sist innan hon rullade vidare till sitt jobb. 

Chailatte-leverans direkt till kaj med Paulas cykelexpress.

6. Transporterade mig till mitt lunchmöte med ett bokförlag. Ser inte helt omöjligt ut att det kanske, kanske blir en till bok................................................................

7. Hade några minuter över och sprang in på Norröna, paradiset på jorden, och impulsköpte kläder jag inte behövde alls. Men det är bara för att det är så fina färger!!!! PÅ ALLT! (Norröna marknadsansvariga, please, jag behöver spons snart om jag inte ska bli ruinerad!) 

Färgglatt hos Norröna! 

8. Tog ångbåten Storskär hem tillsammans med alla andra turister. Häftigt att tuffa fram med en hundra år gammal maskin under skrovet. 9. Blev lite tagen av dagen på vägen hem och kände bara enorm tacksamhet, till allt och alla. 

2 kommentarer:

 1. Spännande!
  Särskilt ångmaskinen på slutet!

  Själv började jag tisdagen med 1h 5min "bilåkning" i krypfart till jobbet.

  /Gurra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk, jag anade att du skulle gå igång på ångmaskinen! Filmen var tillägna dig Gurra...:)

   Bilåkning i krypfart kan vara äventyrligt det med... Iallfall för psyket...:)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.