lördag 8 juni 2013

Roslagsleden förföljer mig!

Ända sedan våren 2011 har jag känt mig förföljd av Roslagsleden.
Hur jag än gör så finner jag att jag på ett eller annat sätt befinner mig där, på Roslagsleden.

2011, under mitt äventyrsårsprojekt så fick jag för mig att jag skulle cykla längs Roslagsleden. Jag delade upp det på 3 helger, en tur på vårkanten och under försommaren så fortsatte jag längs leden, för att avsluta projektet på hösten. Både glada och jobbiga stunder, men överlag ett riktigt roligt projekt!

2012 började jag skriva guideboken om Roslagsleden så då var det bara till att snöra på sig kängorna och vandra hela rasket igen för att fota och insupa atmosfären igen.

Skrivarbete på Roslagsleden 2012
Foto: Tomas Almbo

2013 har jag fått i uppdrag att göra ett reportage om loppet Jättelångt som, ja just det ja, springs på Roslagsleden. Så då var det bara att lasta hojen på bilen för att följa med längs leden för att ta foton till tidningen. Dessutom fick alla löpare som gick i mål en goodiebag med Roslagledsboken i....!

Helt okej tävlingsbana har de iallafall! 

Så nu undrar jag i vilken form och av vilken anledning jag kommer befinna mig på Roslagsleden nästa år?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.