måndag 21 oktober 2013

Boka in den 12 november...

...för då tycker jag ni ska gå och lyssna på den här tjejen! 
71 dagar, 1800 kilometer och en miljon tankar 
– ett föredrag med Cecilie Skog

Stockholm får finbesök den 12 november. Då bjuder Bergans of Norway in till ett spännande föredrag med den norska äventyrerskan Cecilie Skog.

Cecilie Skogs äventyrs-CV är långt. Hon är den enda kvinnan i världen som har nått de tre polerna: Nordpolen, Sydpolen och Mount Everest. Hon korsade Antarktis på skidor med egen kraft och utan support. Hon har även klättrat “Seven Summits” och är den första och enda kvinnan i världen som har åkt skidor från fastlandet till Nordpolen. Polarexpeditioner och tunn luft på bergstoppar är en mansdominerad värld, men Cecilie har bevisat om och om igen att hon passar in i dessa miljöer precis lika väl som hennes manliga kollegor.

Bergans of Norway har varit med på Cecilies äventyr i många år och hon har dessutom designat en egen, mycket uppskattad, klädkollektion som ingår i Bergans sortiment.

Den 12 november har vi turen att få följa med Cecilie Skog på några av hennes svindlande äventyr. I butiken Alewalds kommer hon att hålla ett inspirerande föredrag, där hon berättar om förberedelser, planering och mål. Hon delar med sig av stora naturupplevelser och resor till världens mest otillgängliga platser. Det är inte prestationen som står i centrum för Cecilie, det är glädjen och möjligheten att förverkliga drömmar och att vara på resande fot. Med ett charmigt berättande och unika fotografier förmedlar Cecilie vad det är som får henne att brinna för äventyr och utmaningar utöver det vanliga.

Dag: 12 november 2013
Tid: Kl: 19:15
Plats: Alewalds, Kungsgatan 32, Stockholm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.