onsdag 23 oktober 2013

Ny rygga?

Mitt favvoryggsäcksmärke Osprey brukar få en del priser för sin goda design. Nu har de uppdaterat sin skidrygga, Kode. Vilket får lite cravings att starta i mig. Jag har ju redan en bra skidrygga, men iallafall liksom...

Och jag lääääängtar till Osprey designar en fotorygga, jag kommer bli den första att köpa den isåfall! För en sån har jag inte, så det är helt legitimt att köpa en då!:)

Finns i grön och svart också! 
De tre modellerna har fräscha nya funktioner, däribland en nyskapande lösning för att bära skidor och snowboard, ökad funktionalitet, bättre åtkomst och nya trendiga färger.

Fullspäckade med tekniska finesser och genomtänkta detaljer har de här ryggsäckarna utformats för optimal bekvämlighet, passform och åtkomlighet. Osprey har sett över sortimentet i serien och ryggsäckarna finns nu i storlekarna 22 liter, 32 liter och 42 liter. Varje ryggsäck tillverkas av material av hög kvalitet, däribland kraftig nylon 420D som är tillräckligt slitstarkt för att tåla skarpa kanter och högintensiv användning. Kode 22 och 32 är perfekta offpist medan Kode 42 är utformad för klättring och skidåkning/långfärder med ett extra toppfack som rymmer integrerad hjälmförvaring (plats för XL-hjälm) och repförvaring under lock, samt åtkomst till packningen uppifrån. Alla ryggsäckar i serien kan öppnas via ryggpanelen och har en lösning för hjälmförvaring.


Viktiga funktioner:
  • Åtkomst till det torra huvudfacket via ryggpanelen när skidor är fastspända: du kommer enkelt åt det torra facket baktill i ryggsäcken även när du bär på skidor. Utan att knäppa upp höftbältet svänger du helt enkelt fram ryggsäcken och öppnar facket – perfekt i skidliftar och en viktig funktion för fotografer.
  • Bärlösningar för skidor och snowboard: ryggsäckarna erbjuder två alternativ för att bära skidor, fästa på A-ramen eller på diagonalen. Dessutom kan en snowboard bäras horisontellt eller vertikalt med ”snabbspännen” och ”handskvänliga” justerbara remmar. Hypalon™-förstärkningar ger skydd mot slitage på grund av skidornas/snowboardens skarpa kanter.
  • Frontpanel med dragkedja: du kommer snabbt åt fickan för lavinutrustning med plats för spade och sond.
  • Isolerad ficka för vätskesystem i axelrem: ryggsäckarna är fullt kompatibla med Osprey Hydraulics™ Reservoir och den isolerade utgången för slangen garanterar att vattnet är lättåtkomligt och inte fryser till is.
  • Hjälmförvaring
  • Formpressad EVA-ryggpanel med HDPE-ryggplatta: slitstark, icke-absorberande och snöavvisande för bästa komfort.
  • Slittåligt PU-material på frontpanelen
  • Toppfack för förvaring av skidglasögon med foder som inte repar glaset
  • Ficka på höftbältet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.