söndag 27 oktober 2013

Min nya (?) höst-aktivitet!

Det här med geocaching alltså, jag är fast. Jag har blivit beroende.
Jag testade ju för första gången under 52:s äventyrsår. Sen har det liksom legat lite i träda ett tag, men alltid funnits i bakhuvudet.
På senare tid har jag kommit igång igen, och det är så makalöst kul! Det känns lite som om det här är min nya höstaktivitet. Var jag än ska numera så letar jag inte bara efter naturreservat, utan även efter geocacher.

Idén med att jaga naturreservat har jag lånat från Eva-Marie. En mycket bra idé som har lett till att hunden och jag alltid får fina promenader även om jag är bortrest i jobbet. Lite som att piffa vardagen med en dos äventyr.
Geocaching är lite samma sak. Du kryddar vardagen med lite spänning och en gnutta äventyr. Plus att man upptäcker platser som inte visste om.

Idag var jag på't igen, letade plastburkar i naturen. Fattar inte att det kan vara så kul!

Vid hörnstenen ska den här skatten finnas.... 

1 kommentar:

  1. Den lilla kyrkan känner jag igen!!! Passa på och titta på det fina innertaket i "fikarummet". Har tidigare suttit i Lilla Bälgsnäs.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.