söndag 20 oktober 2013

Skattjakt!

Jorå, idag hände det. Det som jag länge snackat om men som inte blivit av på grund av diverse dåliga ursäkter... Jag, Darling och Äventyrshunden geocashade på hemmaplan! Vi tog sikte på gamla fästningar och militära kvarlevor, rattade in gps:en och körde igång!

Roligt med nya upptäckter på hemmaplan!

Äventyrshunden beundrar utsikten medan Darling letar febrilt.

Den ska ju vara här någonstans?! 

Tadaa! Vi hittade den innan Darling tappade tålamodet och innan Äventyrshunden rivit upp hela öronen på taggbuskarna som växte i anslutning till skattgömman. Innan vi gav oss på nästa så tog vi en fika i fästningen.


Rätt schysst utsikt från fikastället. 

Laddade med ny energi satte vi fart mot nästa geocache, planen var att plocka fyra stycken idag. Vi hittade den gamla batterilinjen där cachen skulle vara gömd, och då dog gps:en.... Damn. Blev till att strosa runt i den gamla försvarsanläggningen. Rätt ballt ställe som jag inte hade en aning låg där. Sånt är kul, med nya upptäckter på hemmaplan. Cacherna som ligger där får vi plocka på en annan hundpromenad...

Det är detta som är så kul med geocaching, att upptäcka platser som man inte vet finns alldeles nära inpå.

2 kommentarer:

  1. Ja, det är precis det som är kul med geocaching, att hitta nya fina och spännande platser. Sen kan man bli beroende också ;)

    SvaraRadera
  2. Jag är gärna beroende av den här sorten av "droger"...! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.