fredag 25 oktober 2013

Jag tyckte dom var rätt fräscha....!

Alltså, som jag har längtat efter att få blogga in den här lilla filmen. Men jag har liksom inte kunnat knyta ihop säcken för att det ska vara befogat på en friluftsblogg som ju detta är.

Först ska jag berätta en hemlis, jag är nämligen barnsligt förtjust i tecknad film. Japp, jag vet. Men så är det.
Och en av de roligaste jag sett är Herkules, just för ett enda klipp egentligen, som jag snart kommer länka till. Men först måste jag knyta ihop säcken.

Jag går ganska mycket, både på mina äventyr och på Äventyrshundens vardagspromenader. Det händer att jag mountainbikar också, också det ganska mycket. Helst sker detta i naturen och helst har jag ett par sköna och funktionella skor på fötterna när båda aktiviteterna sker.
Jag sliter ut ett par skor på ett halvår ungefär. Mest för att jag liksom lever i samma par skor dygnet runt, jag hittar ett par jag gillar och så har jag dom jämt tills de går sönder.
Nu senast i raden var det mina gamla The North Face Hedgehog som checkade ut och bestämde sig för att vatten var bäst innanför sulan.

Gamla skor som tjänat mig väl. 

Så en uppgradering var absolut nödvändig. Efter lite snicksnack med Anton på Addnature så kom vi överens om att The North Face Havoc GTX XCR skulle vara ett rejält lyft mot min gamla trotjänare.

The North Face Havoc GTX XCR

Häromdagen damp de ner i brevlådan. Jag öppnade skolådan med full iver och ut trillade mina nya skönheter, som jag tyckte såg "rätt fräscha" ut.
En närstående (jag nämner inga namn, men det var inte Äventyrshunden) till mig klämde dock ur sig att han tyckte de såg lite "tantiga" ut. Va fan!
Och det är liksom här själva filmklippet kommer in, vet inte om jag knöt ihop säcken eller om ni ens tycker att klippet är roligt. Men iallafall, här kommer det...Tantiga eller inte, det verkar sköna och nu ska jag ut och testköra dem. Jag lovar att återkomma med full recension om pjucken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.