onsdag 16 november 2011

Helgplaneringen

Sådär då har jag sålt in helgens äventyr till pojkvännen! Jag lockade med herrgårdssvit, skattletning, julmarknad och mitt eminenta sällskap i Bergslagens djupa skogar. Ska bli mysigt med sällskap i höstmörkret. Fast egentligen vet jag inte om han följer med för att han vill gosa med mig eller om han helt enkelt är orolig för att jag ska virra bort mig  i skogen när jag letar "cacher".... Jag är ju inte känd för att ha världens bästa lokalsinne direkt, och det här med tekniska apparaturer är jag ingen hejare på  heller... Så det är nog lika bäst att han följer med och håller ordning på mig!

1 kommentar:

  1. Lycka till med letandet! Geocaching är kul, men akta dig för man blir lätt beroende.

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.