tisdag 8 november 2011

Efter utbrott kommer lugn

Efter mitt utbrott tidigare idag när jag skulle hitta träningstoppen så gick kvällens klätterträning förvånansvärt bra! För första gången sedan jag ramlade ner från klätterväggen i april 2009 och gjorde illa mig kände jag att jag hade ett lugn på klätterväggen. Jag kunde koncentrera mig på själva klättringen istället för att tänka på att jag kan ramla ner och om jag gör det så kommer det göra ont igen... Jag kände mig smidig och stark och framför allt lugn och fokuserad. Det var speciellt en led som kändes kanonbra. Fick en skön start där jag energisparade ordentligt på klättringen. Jag bara smög fram över väggen och var inte ens trött för en bra bit upp på väggen. Skön känsla! Sofia gjorde stora framsteg idag också, hon var så pass lugn på väggen att hon kunde fokusera på tekniken istället för sin höjdrädsla! Grymt kul att det går framåt för oss båda!

1 kommentar:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.