tisdag 22 november 2011

Tipsa mig om helgens äventyr!

Okej, jag börjar bli nervös nu... Det kliar i planeringsfingrarna...Vad ska jag göra i helgen? Hittills har det kommit in förslag om tjurridning, grottkrypning, islandshästridning, weekend i Köpenhamn, näräventyr med övernattning i ett vindskydd, paddling i skogsjöar.... Någon som har andra förslag? Kom igen, jag vill ha massor av inspiration och massor av äventyr att välja mellan! Tipsa mig genom att lämna en kommentar här på inlägget!

3 kommentarer:

 1. Jag föreslår äventyr med övernattning i vindskydd i Bogesund. Det är viktigt att du börjar lära känna skogarna i närheten av ditt nya hem nu. Att övernatta fredag till lördag är en höjdare. Man åker direkt från jobbet, släpper allt när man kommer ut i skogen, och det gör dessutom att helgen känns längre.

  En natt i skogen följs med fördel upp av lussebullerejs i Danderyd på söndagen.

  SvaraRadera
 2. De flesta isarna i Arvidsjaur och Jokkmokk håller bra för långfärdsskridskor nu. Säg till om du vill ha tips om sjöar där :)

  SvaraRadera
 3. Jag är galet sugen på att åka långfärdsskridskor, men jag tror det blir lite för långt att åka till Jokkmokk/Arvidsjaur denna helg.... Men åååh vad kul att ni har bra skridsko-isar! Se till att njuta av dem! :)Någon gång vill jag också komma dit och njuta av dem!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.