torsdag 24 november 2011

Vad händer i helgen?

Ja, det frågar jag mig också! För det första är det en mycket märklig känsla att inte ha en helg helt uppbokad, planerad och klar, så som jag haft det hela året snart. Jag har varit lite småstressad hela veckan för att jag inte vet vad som ska hända i helgen....
Jag har fått massor av roliga förslag och jag har faktiskt väldigt svårt att välja. Senast idag fick jag ett väldigt lockande erbjudande att få lära mig att dansa Lindy Hop på Grand i Uppsala... Det om något skulle vara ett riktigt äventyr för mig som har lika mycket taktkänsla som jag har lokalsinne ungefär... Det vill säga lika med noll alltså..... Vandring i mina nya hemtrakter skulle sitta som en smäck det med, speciellt som det avslutas med adventsbaluns! Grottkrypning i Stockholms läns längsta grotta verkar spännande, men kanske en aningen klaustrofobiskt....? Ett annat förslag som trillat in på mailen är att jag ska gå till Skansen så att jag verkligen får se det där lodjuret någon gång. Lillasyster mutar med chai latte, dansk design shopping, och lillasysters smarriga mat i Köpenhamn och det är svårt att motstå såna förslag! Rida tjur eller rida islandshäst skrämmer skiten ur mig eftersom båda förslagen innehåller mycket farliga djur (!). Långfärdsskridskor är jag sjukt sugen på just nu, men isarna lyser med sin frånvaro här där jag befinner mig. Jag har fått rapporter om att det dock finns fina isar norrut... Hmmm, vad göra? Jag vill göra allt! Går det? Kan jag hinna med allt på en helg?

1 kommentar:

  1. Hade projektet hetat 52challenges istället hade jag föreslagit att du skulle tillbringa en helg inomhus, hemma. Det hade nog blivit en riktig utmaning, efter så många helger utomhus. :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.