måndag 28 november 2011

Nyckeln till frihet!

Jajamänsan, då har äventyrerskan äntligen fått nyckeln till ett hem efter 3 månader utan fast adress! Känns fantastiskt bra och framförallt så finns det rinnande varmt vatten och värme i det här hemmet! Men inte bara det, den innehåller min alldeles, alldeles egna TVÄTTMASKIN! Oj, vad jag har längtat efter min tvättmaskin. Aldrig mer ska jag tjafsa med grannarna i en gemensam tvättstuga... Ååååh, jag ska bara okynnestvätta hela dagarna i ända...! Möbler har vi inga, så än så länge kör vi  inomhuscamping med madrass på golvet... Men nu ska det firas med skumpa och choklad i liten flyttkartong. Tjipp på er! 

4 kommentarer:

 1. Gött! Ser fram emot nybakta lussebullebullsfika i det nya hemma MUMSFILIBABBA :-D...

  SvaraRadera
 2. Grattis! Ser också fram emot lussebullebullsfika! :)

  SvaraRadera
 3. Kan komma en inbjudan när som helst! :)

  SvaraRadera
 4. Härligt!! Jag är sååå avundsjuk på din tvättmaskin. Jag förstår nu vilken lyx jag har haft som i 28 år lyckats undvika tvättstuga. Min vita tvätt har för andra gången i rad blivit ljust rosa.... gnahhh!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.