söndag 28 april 2013

Efterlysning

När vi var på Grinda hittade vi en insnöad liten stackare som legat fastfrusen hela vintern och nu när vårsolen hade börjat skina så hade huvudet äntligen kommit fram. Jag och Äventyrshunden hackade loss den sista isen och snön som höll stackaren fången.

Ser lite kallt ut...
Till slut fick vi loss stackaren och tog med hen till vårt hotellrum där hen fick ligga och tina på badrumsgolvet som hade värmeslingor. När det var dags att åka hem från Grinda så hade kylan fortfarande inte släppt greppet om den lurviga kroppen. Vi tog med oss hen hem och kallade hen för Misse.

Väl hemma fick Misse tina lite till på vårt varma badrumsgolv och när Misse var lagom lealös i kroppen fick Misse åka berg-och dalbana i tvättmaskinen.
Nu har Misse äntligen torkat och Äventyrshunden och Misse är bästa vänner. Men vi undrar om det är någon som känner igen Misse? Är det någon liten människa som saknar sin gosekatt?
Hör av er till info@52adventures.se isåfall så får Misse komma till sitt rätta hem. Så länge får han stanna hos oss och Äventyrshunden lovar att ta väl hand om honom!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.