fredag 26 april 2013

Lunchföreläsning hos FXM

Medan medarbeterna på Försvarsexportmyndigheten käkade lunch passade jag på att berätta om mitt äventyrsår. Jag hade jättekul, som jag alltid har när jag får föreläsa. Jag får ju uppleva hela mitt äventyrsår igen!
Det verkade som de som lyssnade också hade kul. Inspirationen och motivationen bubblade om dem när de gick därifrån om nya ute-projekt som de minsann nu skulle ta ta tag i. Sånt glädjer mig alltid lika mycket, att höra att jag lyckas inspirera människor till att komma ut i naturen.

Dagens lunchföreställning ägde rum här! 

Sofia hade sneakat in på ett hörn för att tjuvlyssna på mig, hon skriver superfint på sin blogg om sin upplevelse. Håller med henne om att alla företag borde bjuda in mig och föreläsa för sina anställda! :)


Såhär glad blir jag när jag får inspirera!
Foto: Sofia DemnertInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.