måndag 8 april 2013

Hör och häpna!

Jag har ju skrivit tidigare om att jag har världens trevligaste grannar, och nu alldeles nyss så pratade jag med ett av de nyaste tillskotten. Och då visar det sig att han har jobbat som rovdjursspårare! Så nu måste jag pumpa honom på information om hur man gör för att nosa reda på lodjuren och vargarna. Självklart har han sett lodjur i det vilda också. Två gånger.... Lyckos honom...

2 kommentarer:

  1. Kan du inte uppdatera bloggen hur man spårar lodjur efter kunskapspumpning?;) ytterst nyfiken då jag är intresserad själv av att få se lodjur i det vilda!/Frida (T kusin)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, lovar på heder och samvete att jag ska uppdatera och ge dig och alla andra läsare insidertips så fort jag pumpat ur all nödvändig kunskap!:) Håll ögonen öppna här på bloggen! :)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.