söndag 7 april 2013

Orientering? Ja, varför inte?

I morse när jag gick utanför ytterdörren, möttes jag av en hel drös med träningsklädda människor som stod och stretchade. Hela parkeringen var översållad med människor i alla åldrar. Det visade sig att det var orienteringstävling på G!

Folkansamling på vår lilla ö! 

Jag var mest fascinerad över att det finns skog nog att springa en hel tävling på, men det verkade inte vara några problem. Stämningen var god och det verkade vara en väldigt trevlig tillställning. Så jag började fundera, det var ju rätt kul att springa i orientering i plugget ju. Så man kanske ska börja igen? Eller ta mountainbiken eftersom jag numera inte springer så bra. Googlade runt lite och hittade Naturpasset. Verkade vara en grej som passade mig, kontrollerna sitter uppe hela året och man kan ta några när man känner för det. Sånt gillar jag!
Blir inte du också sugen på att testa?

1 kommentar:

  1. Jo! Jag och Jontan säger varje år att vi ska köpa det där men det har liksom inte blivit av än... Men i år. DÅ!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.