tisdag 28 maj 2013

Varje gång...

...jag ska skriva ett reportage så börjar det på samma sätt. Att jag på allvar funderar hur fasen jag ska få ihop det. Men varje gång slutar det med att jag är sjukt nöjd och känner att den röda tråden finns där. (Till och med svärmor tyckte jag var poetisk när hon fick läsa texten den här gången.)

Just det här reportaget får ni läsa i Utemagasinet nästa vår!

2 kommentarer:

  1. Inte för att jag skriver reportage, men varje gång jag ska skriva något så är det så svårt att komma igång. Jag gör så att jag bara sätter igång, så får jag justera efteråt när det finns något nerskrivet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma för mig, att komma igång är verkligen det svåra. Då brukar jag skylla på att jag inte har någon inspiration, men egentligen handlar det om att bara sätta sig ner och BÖRJA! Sen brukar det lösa sig! :)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.