torsdag 13 mars 2014

En dröm som äntligen går i uppfyllelse!

Ni vet när man går och drömmer om en grej som man inte riktigt tror på själv att den någonsin ska inträffa. Man tänker: det vore kul , men chansen att det ska hända är ganska obefintlig....

Just en sån grej hände mig i kväll.

Jag har länge drömt om att få se Kurt Browning live, min största idol inom konståkningssporten. Ingen kan åka skridskor som han. Han var även den första att landa en kvadrupel toelop på tävling. Han har gjort en legendarisk inspelning av Singing in the rain.Ikväll var jag och lillasyster på Art on Ice. Det fanns en anledning till att vi var där. Kurt Browning. Japp, han skulle framträda i Sverige! Bara att han var här i samma land som mig var fantastiskt. Att han skulle åka uppvisning var ännu bättre. Att jag och syster fått tag i biljetter var helt enkelt bäst.
Vi skulle få se honom uppträda på is! Skapa sin magi som vi bara sett på youtubeklipp hittills.

När han glider ut på isen med paraply i handen fattar jag och syster att vi kommer att få se hans ikoniska nummer av Singing in the rain! Vi kan inte fatta att det är sant! Hur tur har vi inte?


Hur var det då?
Bättre än bäst! Svårt att beskriva i ord.
Magiskt. Outstanding. Makalöst. Fantastiskt. Underbart. Superlativen räcker inte till. Jag är mest mållös faktiskt. Ett lyckorus springer genom kroppen i oändlig hastighet.
Jag fattar inte hur han gör med sina skridskor, hur han balanserar kroppen... Det ser så lätt och självklart ut. En sann konståkare/konstnär ut i fingerspetsarna/tåspetsarna.

Det här kommer jag leva på länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.