måndag 19 november 2012

Det har ju varit lite tyst här...

..på bloggen ett tag. Det är mycket som har hänt här som jag har varit tvungen att fundera på och ta ställning till. Det har tagit mycket ork och energi från mig. Det är mycket som har blivit inställt av många olika anledningar och jag har fått tänka om på en del punkter. Tänka om och tänka nytt. Hoppas att jag snart kan berätta mer här på bloggen om vad som händer och fötter just nu.

Guideboken är sedan en tid tillbaka inlämnad och ligger nu hos Calazos förlag och formges. Det var jobb dygnet runt för att få den klar i tid, men det var himla roligt jobb! Det var mycket ord som skulle tryckas ur mig för att dessutom sedan bilda en sammanhängande text.... Så nu ska det bli spännande att se hur boken blir när den är klar... Samtidigt så är jag väldigt nervös. Har jag kommit ihåg allt? Beskrev jag naturen rättfärdigt?  Tolkade jag personerna rätt som jag intervjuade? Blev det rätt årtal på den historiska faktan? Gulp...

En sak som kan konstateras är iallafall att det varit lite äventyrande för min del på sista tiden. Det beror till stor del att det kändes som om det var dax att inreda lägenheten där vi bor. Vi har snart bott här ett helt år och inte förrän i lördags fick vi belysning i hallen! Fantastisk liten grej det där med el! Så nu ligger fokus på att få ordning på bygget här. En äventyrsgarderob är självklart fixad så att alla prylar som inte används för nuvarande årstid har sin alldeles egna vrå i hemmet!

Äventyrsgarderoben som snart också ska få tyg framför,
 så att allt blir mindre dammigt...

Varde ljus i hallen!
Helt fantastiskt att man faktiskt ser vilken väska
man tar med sig på morgonen....Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.