fredag 9 november 2012

Passa-på-äventyr och föreläsning

I onsdags var jag och föreläste i trakterna utanför Linköping. En mycket trevlig kväll med massor av folk som kom och lyssnade! Det var Åtvidabergs föreläsningsförening som anordnade det och och jag blev bjuden på fika och fick träffa trevliga människor. Tack Ann-Marie för ett trevligt arrangemang.
Dessutom dök Leif Sylvan upp som gubben i lådan, ni vet fotografen som jag träffade på Hasselö förra sommaren. Han hade dock inte med sig någon leverpastej till Äventyrshunden den här gången....

Tjusig föreläsningslokalPå vägen ner passade jag och Äventyrshunden på att göra ett passa-på-äventyr. Halvvägs ner stannade vi till och vandrade en bit längs Östgötaleden. Riktigt mysigt var det bland orange-sprakande höstfärger och blåsiga sjöar. Härligt!

Här var det ledat.... 

Ser ni Äventyrshunden? 

Sjöutsikt är aldrig fel

Jag gillar att passa på att göra äventyr när jag är på väg någonstans, då känns det inte som om man bara transporterar sig. Har du gjort något passa-på-äventyr på sista tiden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.