lördag 3 november 2012

Det här med foto

Jag skulle vilja vara så mycket bättre på att fota än vad jag är. Kanske att det får bli mitt nyårslöfte nästa år? Att aktivt försöka bli bättre på det. Det är ju alltid trevligt om allt det vackra som jag upplever när jag är ute, om det liksom kunde fastna i kameran och se ut så som jag ser det.
Har därför suttit och sneglat lite på några fotokurser på Fotografiska. Någon som har gått någon kurs där som kan rekommendera dem? Eller någon som har några andra förslag?


4 kommentarer:

  1. Jag tycker att du ska gå en kurs hos Emelie Ohlsson :) Eller gå någon av hennes distanskurser!

    SvaraRadera
  2. Jag har gått Fotografering I intensiv på Fotografiska, 4 lördagar i februari i år med kursledare Emma Svensson. Kanonbra och rolig kurs med trevliga kurskamrater.

    SvaraRadera
  3. Tack Barbro! Skönt att få en rekommendation på Fotografiskas kurser!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.