torsdag 29 november 2012

Intervjuad av Escape Active

Hade en trevlig pratstund med Sofia idag från tidningen Escape Active. De vill göra ett personporträtt på mig till deras februarinummer. Kul! Det känns stort på något vis... Personporträtt!?!! Ujujuj...
Den första fråga jag fick var att jag skulle berätta lite om mig själv. Hmm. Jag blev nästan helt tyst. Vad finns det för intressant att berätta om mig var den första tanken som flög genom mitt huvud. Men Sofia lirkade lite och när samtalet var över hade vi haft ett riktigt kul samtal!

Så håll utkik i februari efter Active Escape, för övrigt en mycket bra tidning som är värd att läsa även om inte 52 adventures är med där. ;)

PS. Deras systertidning Escape 360 går inte heller av för hackor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.