torsdag 22 november 2012

Fördel stan?

I mitt förra inlägg frågade jag om du var rädd för mörkret. Några av reaktionerna på det verkar vara att en mörk stad skrämmer mer än en mörk skog. Och det kan jag hålla med om.
Idag har jag varit i ett mörkt och grådisigt Uppsala. Jag kände mig inte rädd när jag gick där, kanske att jag gjort det om jag gått ännu senare på kvällen och det varit mer folktomt. Som det var nu längtade jag mest till min egen mörka skog här hemma. Men en sak som talar till stadens fördel är att man kan köpa chai latte i vart och vartannat hörn snart. Det kan man inte göra i den mörka skogen.
Va?!! Är det verkligen sant att staden fick en pluspoäng här jämfört med skogen... Det kan inte vara möjligt?!!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.