torsdag 29 november 2012

Någon annans läsupplevelse....

....fick jag chansen att dela idag. Sylvia mailade mig och berättade att reportaget om "Ett nyår utan raketer på Arholma" som publicerats i Magasin Skärgårds senaste nummer hade gett henne en fin upplevelse. Och att jag dessutom inte hade ett enda sakfel i texten! Bara det gör mig stolt när det kommer från en (gissar jag) bofast öbo. Hon använder ord som äkta och levande och jag pöser upp mig och känner mig glad. Även fotografen får en släng av superlativen.

Jag vill säga TACK Sylvia för att du tog dig tid att dela med dig av din läsupplevelse!

Visst blir ni lite sugna på att läsa reportaget nu va?! Magasin Skärgård är gratis och finns att hämta där skärgården är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.