onsdag 20 februari 2013

Det börjar långsamt sjunka in...

.... att jag snart kommer släppa en bok! Jag har liksom inte fattat det riktigt, inte hunnit tänka på det mitt i allt textproducerande och korrläsande...
Nu går vi in i sista vevan med korret. Pdf:erna har varit en vända på tryckeriet i Italien och är nu tillbaka i Sverige för en sista påsyn. Nu finns inte tid att ändra småfel, bara större saker som att bilder har hamnat på fel plats och sånt. Vågar inte läsa texten ifall jag skulle hitta några fel som jag inte får ändra, lika bra att vara lyckligt ovetandes..! Shit pommes frites, snart går den i tryck på riktigt!

Nämen,
det verkar som om en liten Lowe och en Ray
har fått en helsida i boken!

2 kommentarer:

  1. Nämen vad KUL, grattis!!! När kommer den att finnas till försäljning?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om allt går som det ska kommer boken lanseras på Vildmarksmässan den 7 mars. Så någonstans i den vevan så kommer den att finnas till försäljning på min egen hemsida www.52adventures.se, i bokaffärer och i outdooraffärer. Även strategiska ställen utefter Roslagsleden kommer ha den till försäljning. :)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.