söndag 10 februari 2013

Olika tillstånd...

... av H20 har varit något slags tema i helgen verkar det som.

Vatten i flytande form ville de, som igår simmade i Bottenhavet, ha. Skandinaviska mästerskapen i vintersimning i Skellefteå avgjordes igår. Modiga (eller dumdristiga) deltagare simmade 25 meter på tid. Kan tyckas kort och en tävling helt i min smak just därför, men lägg till nollgradigt vatten på det så är du nog inte så kaxig längre!

Foto: Swedish Lapland


Idag avgörs Vikingarännet, alltså en tävling på skridskor på vatten i frusen form. Trots att jag slutat med långlopp så när jag ändå en slags dröm om att åka det någon gång. Jag tror det är väldigt fint längs sträckan, så kanske i en avlägsen framtid kommer jag att åka loppet. Jag skulle vilja säga att en fyrtioårskris eller femtioårskris kanske ändrar mitt beslut om att aldrig starta i ett långlopp igen.... Vi får se.

Ska du åka Vikingarännet idag?


Foto: Frozentime.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.