tisdag 26 februari 2013

Ett annat slags inlägg

Det här är ju egentligen en friluftsblogg och handlar för det mesta om hur härligt det är att vara ute. Men idag känner jag mig nödbädd att blogga om något annat. För er som har missat det så pågår det ju en Mellotävling i Sverige just nu. Den delar in landet i två delar, de som kollar på tävlingarna varje helg och de som säger att de inte gör det. Jag tillhör delen som kollar och skäms inte för det. Stora jippon är alltid kul!
Men nu känner jag att jag måste säga något om de här tävlingarna. Jag tycker att utbudet har varit väldigt klent i år och jag anser att det bara finns en värdig vinnare av hela balunsen. Och det är Ralf Gyllenhammar, Mr Mustasch, och hans Bed of fire. Något annat är helt enkelt skandal. Punkt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.