torsdag 14 april 2011

Glädje!

Jag berättade ju i mitt senaste äventyrsinlägg att jag träffade en riktigt go tjej och hennes fina voffsingar i skogen när jag cyklade Roslagsleden. Samma tjej skickade mig ett mail som jag blev så himla glad av! Hon berättade att hon hade blivit inspirerad och håller på som bäst att äventyrsplanera i sitt eget liv nu. Ett varje månad ska hon ta sig iväg på! Hon ska vandra, cykla, paddla, tälta, segla och springa! Hennes pappa hade också blivit inspirerad att börja äventyra! Jag tycker det är så fantastiskt! Och jag blir glad ända in i själen! För det var precis det här som jag ville! Att inspirera människor att komma ut! Och verkligen visa att det inte är så komplicerat!

Sofia skriver själv så fint till mig, så jag citerar henne rakt av, för hon har verkligen fattat vad mitt projekt handlar om:

Förutom att jag gillar dina tankar om att man inte alltid måste sikta på att vara mest extrem, så är ju en annan positiv sak att det inte behöver kosta något. Alla har samma möjlighet att komma ut och uppleva saker. Jag hoppas verkligen att du lyckas med ditt projekt och framför allt kanske når fram till de som inte är ute så mycket. Det finns många som skulle vinna mycket på det tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.