tisdag 5 april 2011

Om man vill ha längre äventyr...

...så fick jag ett tips från en av mina blogg-läsare. De är ett gäng som gillar att kombinera långa träningspass med äventyr runt i deras vackra landskap Gästrikland. Gärna med historisk eller kulturell anknytning. De fokuserar också på individens utgångspunkt och strävar efter att skapa en härlig gemenskap i gruppen! Jag tycker det här är en superbra idé! Kolla in Gävles långdistansare!
Hade jag inte redan planerat mitt äventyrsår så hade jag mer än gärna hängt på dem! Men det känns skönt att veta att äventyren finns kvar även till nästa år!
Det finns även flera äventyr hos Vildmark nära dig. Det är bara att inse att mitt 52 adventures kommer att fortsätta i all evighet med allt roligt som finns att hitta på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.