torsdag 28 april 2011

Ny vän!

Det är roligt det här med att vara äventyrerska, för helt plötsligt när jag minst anar det så träffar jag nya vänner! Det var det som hände på Roslagsleden för ett par veckor sedan när jag cyklade rakt på Sofia och hennes två kelpiesar Reka och Elsa. Vi pratade då kanske i 10 minuter men på något vis så klickade vi och idag hade vi bestämt date igen! Vi promenerade tillsammans med hundarna, lade spår till dem och satt på en brygga och bara snackade hur länge som helst. Jag tycker att det är så fantastiskt att jag och Sofia har känt varann i endast ett par timmar av våra 33-åriga liv men ändå så kan vi prata om typ allt. Från hundträning till livsinställning, hennes maratonsatsning och min skit-fot och allt där emellan. Hon tränar seriöst som tusan (något som äventyrerskan skulle behöva) och ska springa Stockholm Maraton den 28 maj. Hon gav mig kostråd, vilket äventyrerskan VERKLIGEN behöver. Duger inte med skorpor och vatten till middag om man ska orka äventyra. En fantastisk härlig date och jag fick massor av energi av Sofia och hennes ursöta hundar.  Jag är så otroligt glad att jag har fått möjligheten att träffa henne och jag hoppas att det här bara är början på en lång och inspirerande vänskap!

Nu återstår den svåra uppgiften att pussla ihop tuff maratonsatsning med helgäventyrsgalenskaper så att vi kan få träffas snart igen!

Tre härliga energigivare och nya vänner!

2 kommentarer:

  1. Tack för en supertrevlig dag och för de fina orden! Det värmer!

    Du kanske skulle döpa om projektet till "52 adventures on only skorpor, vatten and ibland filmjölk". Bara för att ge det en extra dimension. Det är ju mycket svårare att äventyra utan rätt bränsle i tanken. ;)

    SvaraRadera
  2. Hihihihi! Du har en poäng där, blir ju helt klart mycket svårare att äventyra på tom mage!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.