fredag 29 april 2011

Tänka om

Jo, det blir till att tänka om. Kajak i Dalsland verkar bli en svår nöt att knäcka. Det äventyret skjuts på framtiden återigen eftersom jag efter lite närmare koll inser att slussarna inte är öppna förrän i juni. Så det kastas om hej vilt med äventyren för att få det att stämma med resten av årets äventyrshelger. Puh, inte lätt att rodda i det här... Så helt plötsligt blev min sommarcykling längs Roslagsleden en försommarcykling. Så kan det gå ibland. Dessutom har min äventyrshund en skada som gör att han borde vila, så nu måste jag skaffa hundvakt också... Hmm... Egentligen skulle jag nog bara vilja "vara" denna helg och ta det lite lugnt. Är fortfarande lite sliten efter helgens topptursäventyr. Men jag vet ju att när jag väl kommer igång med äventyrandet så brukar jag inte ångra mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.