onsdag 21 september 2011

Kom ihåg-lapp till mig själv

Ta INTE en chokladbit med samma fingrar som jag just smörjt in mig med Tigerbalsam med. Det svider i gommen och chokladen blir inte ens god. OBS! Gör inte om detta!

4 kommentarer:

 1. Haha! Kanske är ett bra tips om man vill hålla sig borta från godiset - att hälla tigerbalsam över det.

  SvaraRadera
 2. Garanterat effektivt mot godisätande!

  SvaraRadera
 3. Hehe, låter inte gott. Förresten har jag ett uppslag på äventyr till dig. Gå på en glaciärtur! Det finns på en mängd ställen i vårt kära grannland Norge. Det är superkul. Jag har just gått en 3 dagarskurs med ..hör och häpna Stil frilufts. Precis som Back in the days. Både vackert och spännande att navigera fram mellan sprickorna.

  SvaraRadera
 4. Med Stil Frilufts! Det måste ju ha varit nostalgi om något! Kul! Glaciärtur låter spännande! Kanske blir det senare i år... Tusen tack för tipset!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.