tisdag 13 september 2011

Slumpen

Lyssna på det här. Jag har ju tidigare berättat om Johan och Ana som jag träffade under Fjällräven Classic. Mina lunch-spotters ni vet. Vi har hållit kontakten efter loppet och vi insåg häromdagen att slumpen hade förföljt oss. De hade sett min bil i Kiruna innan start och funderat på vad www.52adventures.se vad för något som det stod på klistermärket på bakrutan. De hade lagt märke till Diesel och mig när jag villrådigt hade passerat alldeles intill deras tält på campingplatsen i Kiruna för att leta efter en egen tältplats, men inte då fattat att jag var 52 adventures.  Jag tog ett foto i starten, bara sådär för att jag ville komma ihåg hur det såg ut. När jag tittar på det igen ser jag att jag har fångat Johan och Ana på bilden. De i sin tur har tagit ett foto över Tjäktja-passet, bara sådär för att föreviga stunden. Och vem kom instolpande i bilden om inte äventyrerskan och äventyrshunden! Och det var där i Tjäktja-passet som vi snackade för första gången. Och jag kom ihåg att Ana sa då att hon tyckte det var roligt att Diesel hade kramat om mig i starten. Och det var här som de kopplade ihop mig med 52 adventures. Efter Tjäktja sprang vi på varann lite titt som tätt, speciellt vid lunchtid. I Keron insåg vi att vi hade startnumren precis efter varann. Jag hade 14099 och de hade 14100 och 14101! Är det inte lustigt hur det kan bli?! Och nu visar det sig att Johan håller på med bågskytte och jag som alltid har velat prova på det! Så i november kära vänner, blir det bågskytte-äventyr med Johan och Ana! Är det någon som är sugen att hänga med? Vem vet vad slumpen har att erbjuda?

Äventyrerskan på väg mot ett första möte med Johan och Ana.
Foto: Johan Lundh

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.