söndag 19 januari 2014

52 foton 2014:3

Den här bilden är vinter för mig. Det där ljuset som äntligen kommer efter mörka månader utan snö. Så kommer snön och allt känns så mycket lättare i livet.


Tyck gärna till med en konstruktiv kommentar! Tack!

4 kommentarer:

 1. hej
  Riktigt snygg bild du tagit, läckert ljus och verkligen lyckat med stående format. Blickfånget blir vasstrået i förgrunden sedan vill blicken vandra upp mot den stora snötyngda grenen som kommer in från vänster och de solbelysta vassen, så långt allt väl;) Men ska man nu vara lite petig så vet jag inte vad jag ska tycka om alkottarna. jag förstår att du vill ha något där, annars kanske bilden skulle bli lite platt. Men de stör mitt blickfång lite. Skulle de vara lite mer gren och kottar kanske? jag vet inte, men sådant kan var kul att fundera kring i bland. Hur som helst en kanonbild.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Jag satt länge och funderade på de där alkottarna, men när jag beskar bort dem så tyckte jag bilden blev lite platt....Men du kanske har rätt, de kanske ska bort... Mitt vanligaste fel är ju att ta med för mycket i bilderna jag tar.... Tack för konstruktiv feedback! :)

   Radera
 2. Snygg bild med vackert motljus - bra jobbat! Det är ofta svårt att ta sådana här bilder men du har lyckats väldigt bra! Dock stör jag mig lite på kvisten till vänster...Men det är en smaksak! Önskar även att vasstrået hade varit ännu längre bort från bakgrunden. Det är svårt att göra något åt, men jag nämner det bara för att det är bra att ha i bakhuvudet vid framtida fotografering: Ju längre bort från bakgrunden man placerar huvudmotivet, desto oskarpare blir bakgrunden o desto mer framträder huvudmotivet, vilket man ofta vill uppnå. Det var dagens tips! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sara! Hihi, det är fler som har stört sig på kvisten till vänster! :) Tack för dagens tips, jag tar med mig det!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.