onsdag 1 januari 2014

Löften till mig själv

Japp, då är det alltså den första dagen på det nya året. Ångestens dag. Det är nu allt det gamla ska ut och det nya, fräscha ska in. Man ska börja äta nyttigt, träna ordentligt och bli kvitt trivselkilona för gott. Varje år lovar man sig själv samma sak. Och aldrig håller man dem. Inte jag iallafall. Så i år ska jag lova mig något som det finns en rimlig chans att jag kan hålla.
Inte så mycket antal och distanser, utan gå mer på känsla under 2014.

Så håll i er nu, här kommer mina löften till mig själv.

1. Vara ute så mycket det går och helst tälta mer! Inspirera fler att ta sig ut i den härliga naturen!

2. Hålla ögonen öppna och besöka så många spännande naturreservat som möjligt.

3. Upptäcka mer i geocachingens värld, och försöka plocka minst en cache om jag reser någonstans.
Och självklart undersöka min hemmaplan för geocachiga näräventyr.

4. Gör ett ärligt försök att skriva en bok om 52 adventures äventyrsår.

5. Ta tag Expedition 52, kanske till och med försöka komma i mål med projektet?

6. Fortsätta spana efter det där förbaskade lodjuret i det vilda.......

7. Utvecklas inom fotokonstens ädla värld. Gå en kurs i hur man komponerar bilder, lära mig mer teknik kring kameran, kanske till och med köpa mig en egen kamera som jag blir riktigt kompis med. Lära mig mer hur jag efterarbetar bilder i diverse händiga program.
Och för att liksom inte glömma bort det här så tänker jag utmana mig själv att lägga upp en bild på bloggen varje vecka som jag verkligen har jobbat med. Alltså verkligen tänkt till och försökt ta en bra bild, på riktigt ansträngt mig för att ta ett "moneyshot"....
Förhoppningsvis kommer det synas en förbättring under året, och räkna inte med några mästerverk första veckorna....

Jag hoppas att duktiga  fotograf Sara Wennerqvist vill hjälpa mig med punkt 7 på listan. Hon får gärna vara min bittraste kritiker under året och ge mig feedback. Ris och ros, guld och gröna skogar, lera och gyttjiga stigar, så att jag kan utvecklas....

En av Saras moneyshots!
Foto: Sara Wennerqvist


2 kommentarer:

  1. Det låter som att du har ett härligt år framför dig med många äventyr, nära och långt borta. Hoppas att du får ett bra år med många leriga stigar och många tältnätter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Camilla! Och detsamma önskar jag dig!!

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.